Наталия Кобилкина е вторият отпаднал участник  от звездния отбор на

...
Наталия Кобилкина е вторият отпаднал участник  от звездния отбор на
Коментари Харесай

Слабо представяне: Наталия Кобликина е аут от „Хелс Китчън“

Наталия Кобилкина е вторият изнемощял участник  от звездния тим на „ Хелс Китчън “.  Тя се показа най-слабо от тима по време на специфичната резервация, в която златните и алените готвиха за едни от най-популярните инфлуенсъри в България.

Миналата седмица от формата отпадна победителката от риалити формат Радка Булман. Червените излязоха по-вдъхновени от всеки път след успеха над златните. Новите попълнения в тима Нинов, Михаела и Кирил ги изведоха до успеха.

Чоткин и Галин водеха синята кухня. Тяхна неточност докара до номинация. Шеф Ангелов подложи на гласоподаване кой би трябвало да си тръгне, което докара до тъждество - 4 гласа за Чоткин и 4 гласа за Галин.

Надпреварата за 100 хиляди лв. ще бъде напусната от още един  участник. Двата тима ще се впуснат в луда конкуренция с голф колички, а вечерната резервация ще е повода началник Виктор Ангелов да уточни вратата на един от готвачите.

„ Мога умерено да кажа, съгласно видяното от мен, че Галин е най-стойностния готвач от мъжете, каквато беше и Поли при дамите. Ако се случи това неразбирателство и през днешния ден, спирам да виждам. “- гласят мнения в обществените мрежи.

„ Галин е най положителния готвач в сините! Чоткин би трябвало да си върви, тъй като не е добър готвач, само че самочувствие до небето без покритие! “ – заключват почитателите.

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР